Belangrijk bericht over onze website

Beste bezoekers,

onlangs werd onze hostingpartner aangevallen door hackers. Die hebben de databases van onze hostingpartner ge-encrypt. In mensentaal: omgezet naar onleesbare tekens waardoor alle websites van onze partner het niet meer deden. Het terug goed zetten van deze data (of decrypten) is een werk van lange adem. Ze moeten namelijk de gebruikte code zien te ontcijferen en dan alles herstellen. Hoe lang dat nog gaat duren weten ze momenteel niet. Dat kon wel eens heel lang gaan duren…

Ze hebben een erg oude back-up teruggezet van voor de site live ging. Die bevatte vaak onjuiste en verouderde informatie. Inmiddels hebben we weer toegang en hebben we een en ander kunnen aanpassen.Als je via de site mailt, komt je mail aan op adres dansschool.passionata@gmail.com. Dat zou nu dus weer goed moeten gaan.

Foto’s, eerdere nieuwsberichten en dergelijk zijn verwijderd omdat dit oud nieuws en corrupte foto’s betrof. Wat betreft de lesuren: deze klopten niet en waren de oude. Daarom is deze sectie voorlopig even verborgen. We gaan binnenkort de nieuwe lesuren voor het nieuwe dansseizoen publiceren en dan staat alles weer goed.

Nogmaals onze excuses voor alle ongemak. Maar geloof ons dat we hier zelf ook niet op zaten te wachten.

Hopelijk tot binnenkort op onze slotshow!

Dansschool Passionata